آشپزی و تغذیه

طرز تهیه انواع سوپ خوشمزه | از سوپ جو تا سبزیجات و مرغ

طرز تهیه انواع سوپ

 انواع سوپ و طرز تهیه آن‌ها؛ گرم، مقوی و خوش‌طعم

 سوپ یکی از غذاهای سبک، مقوی و دل‌چسب است که در فصول سرد سال یا به عنوان پیش‌غذا همیشه طرفداران زیادی دارد. در این مقاله، با محبوب‌ترین انواع سوپ و طرز تهیه آن‌ها آشنا می‌شوید؛ از سوپ کلاسیک جو تا سوپ‌های خامه‌ای، سبزیجات و رژیمی.


 ۱. سوپ جو کلاسیک با شیر

مواد لازم سوپ جو کلاسیک با شیر:

  • جو پرک: ۱ پیمانه

  • هویج رنده‌شده: ۲ عدد

  • شیر: ۲ لیوان

  • آب مرغ یا عصاره مرغ: ۳ لیوان

  • خامه (اختیاری): ۲ قاشق غذاخوری

  • نمک، فلفل، زردچوبه و آبلیمو به میزان لازم

طرز تهیه سوچ جو کلاسیک با شیر:
جو را از قبل خیس کنید. با آب مرغ بپزید تا نرم شود. سپس هویج را اضافه کنید و اجازه دهید جا بیفتد. در مراحل آخر شیر و خامه را افزوده، نمک و فلفل بزنید و در صورت تمایل کمی آبلیمو اضافه کنید.


 ۲. سوپ سبزیجات رژیمی

مواد لازم سوپ سبزیجات رژیمی:

  • هویج، سیب‌زمینی، کرفس، پیاز، فلفل دلمه‌ای: هرکدام نصف لیوان خردشده

  • گوجه‌فرنگی: ۲ عدد

  • نخودفرنگی و ذرت: ۱/۲ پیمانه

  • نمک، فلفل، آویشن، آب‌لیمو

طرز تهیه سوپ سبزیجات رژیمی:
همه سبزیجات را با کمی روغن تفت دهید، آب جوش اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم بپزد. در انتها ادویه و آب‌لیمو را اضافه کنید. بدون روغن و خامه، کاملاً رژیمی و سالم!

سوپ گوجه فرنگی


 ۳. سوپ گوجه‌فرنگی (سوپ ایتالیایی)

مواد لازم سوپ گوجه فرنگی:

  • گوجه‌فرنگی تازه یا کنسروی: ۵ عدد

  • پیاز: ۱ عدد

  • سیر: ۲ حبه

  • ریحان خشک، نمک و فلفل

  • آب مرغ: ۲ لیوان

  • خامه یا پنیر پارمزان (اختیاری)

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی:
پیاز و سیر را تفت دهید، گوجه‌ها را اضافه کنید و خوب بپزید. سپس مواد را پوره کرده، آب مرغ اضافه کنید و بگذارید غلیظ شود. در صورت دلخواه، خامه یا پنیر رنده‌شده بریزید.


 ۴. سوپ مرغ و رشته

مواد لازم سوپ مرغ و رشته:

  • سینه مرغ پخته و ریش‌ریش شده: ۱ عدد

  • هویج نگینی: ۱ عدد

  • پیاز: ۱ عدد

  • رشته سوپ: ۱ پیمانه

  • آب مرغ: ۴ لیوان

  • نمک، فلفل، زردچوبه

طرز تهیه سوپ مرغ و رشته:
مرغ را با پیاز و ادویه بپزید. پس از پخت، مرغ را ریش‌ریش کنید. هویج و آب مرغ را اضافه کرده، رشته را در انتها بریزید. بگذارید رشته‌ها نرم شوند و سوپ جا بیفتد.


 ۵. سوپ ذرت و قارچ خامه‌ای

مواد لازم سوپ ذرت و قارچ خامه ای:

  • ذرت پخته: ۱ پیمانه

  • قارچ: ۱ لیوان خردشده

  • شیر: ۲ لیوان

  • آرد: ۱ قاشق غذاخوری

  • کره: ۱ قاشق غذاخوری

  • نمک، فلفل، جوز هندی

طرز تهیه سوپ ذرت و قارچ خامه ای:
قارچ را با کره تفت دهید. آرد را اضافه کنید و کمی تفت دهید. شیر را کم‌کم اضافه کرده و هم بزنید. ذرت و ادویه‌ها را اضافه کرده و بگذارید با حرارت کم غلیظ شود.

سوپ عدس قرمز


 ۶. سوپ عدس قرمز (مخصوص سرماخوردگی)

مواد لازم سوپ عدس قرمز:

  • عدس قرمز: ۱ پیمانه

  • هویج: ۱ عدد

  • پیاز: ۱ عدد

  • سیب‌زمینی: ۱ عدد

  • زنجبیل تازه (اختیاری)، نمک، فلفل، زردچوبه

  • آب‌لیمو

طرز تهیه سوپ عدس قرمز:
همه مواد را با کمی آب بپزید تا نرم شوند. سپس با گوشت‌کوب برقی یا دستی پوره کنید. کمی آب‌لیمو اضافه کنید. این سوپ مقوی، سبک و برای سرماخوردگی بسیار مفید است.

پس از تهیه یکی از این سوپ‌های خوشمزه، می‌توانید وعده‌ی غذایی‌تان را با غذای اصلی کامل کنید. پیشنهاد ما: زرشک پلو با مرغ، یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی

بروزترین کانال آهنگ ایرانی
  • ورود به کانال تلگرام

تبلیغ کسب‌وکار شما در تمام صفحات داخلی

نمایش تبلیغات شما در تمام صفحات داخلی وبسایت به همراه دریافت لینک فالو برای بهبود سئو سایت تان. برای مشاوره و رزرو روی لینک زیر کلیک کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *