دسرهای خنک و خوشمزه با طالبی طعمی دلچسب در روزهای گرم!
وقتی هوا گرم میشه، هیچچیز به اندازه یک دسر خنک و سبک نمیتونه حال آدم رو جا بیاره. یکی از میوههایی که هم طعم ملایمی داره و هم خیلی متنوع میتونیم ازش استفاده کنیم، طالبی هست. بافت نرم، عطر شیرین و خاصیت آبرسانی بالا باعث شده طالبی پایهی بسیاری از دسرهای خوشمزه و تابستونی باشه.
1. طرز تهیه دسر طالبی خامهای با ژلاتین
مواد لازم دسر طالبی خامهای با ژلاتین:
-
طالبی پورهشده: ۲ لیوان
-
خامه صبحانه: ۱ لیوان
-
شیر: نصف لیوان
-
شکر: ۳ قاشق غذاخوری
-
پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری
-
آب سرد: ۱/۳ لیوان
طرز تهیه دسر طالبی خامهای با ژلاتین:
-
پودر ژلاتین رو با آب سرد مخلوط کن و بذار ۱۰ دقیقه بمونه تا حالت اسفنجی بگیره.
-
بعد روی بخار کتری بذار تا کاملاً حل بشه.
-
طالبی، خامه، شیر و شکر رو در مخلوطکن بریز و خوب بزن.
-
ژلاتین رو اضافه کن و خوب هم بزن.
-
داخل قالب بریز، بذار ۶ ساعت در یخچال ببنده.
-
برای برگردوندن از قالب، قالب رو کمی در آب گرم بذار.
2. طرز تهیه بستنی طالبی خانگی بدون دستگاه
مواد لازم بستنی طالبی:
-
طالبی: ۲ لیوان (پورهشده)
-
خامه فرمگرفته یا خامه صبحانه: ۱ لیوان
-
شیر عسلی: ۱/۲ لیوان
-
وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه بستنی طالبی:
-
طالبی رو پوره کن.
-
خامه و وانیل رو با همزن بزن تا کمی فرم بگیره.
-
شیر عسلی و پوره طالبی رو اضافه کن.
-
همه مواد رو خوب مخلوط کن.
-
در ظرف دربسته بریز و در فریزر بذار.
-
هر ۳۰ دقیقه یکبار هم بزن (۳ بار). بعد بذار ۴ تا ۶ ساعت ببنده.
3. طرز تهیه اسموتی طالبی و موز
مواد لازم اسموتی طالبی و موز:
-
طالبی: ۱ لیوان (خرد شده)
-
موز: ۱ عدد
-
عسل یا شکر: ۱ قاشق غذاخوری
-
یخ: به میزان دلخواه
-
شیر یا ماست: نصف لیوان
طرز تهیه اسموتی طالبی و موز:
-
همه مواد رو داخل مخلوطکن بریز.
-
۳۰ ثانیه مخلوط کن تا یکدست بشه.
-
در لیوان بریز و بلافاصله سرو کن.
4. طرز تهیه ژله طالبی دورنگ با شیر
مواد لازم ژله طالبی دورنگ با شیر:
-
ژله طالبی: ۱ بسته
-
شیر: ۱ لیوان
-
آب جوش: ۱ لیوان
-
آب سرد: ۱/۲ لیوان
طرز تهیه ژله طالبی دورنگ با شیر:
-
ژله رو با آب جوش حل کن.
-
نصف ژله رو با آب سرد مخلوط کن و در قالب بریز؛ بذار ببنده.
-
نصف دیگه رو با شیر مخلوط کن؛ وقتی لایه اول بست، لایه دوم رو اضافه کن.
-
بذار ۴ ساعت در یخچال بمونه.
5. طرز تهیه سالاد میوه با کاسه طالبی
مواد لازم سالاد میوه با کاسه طالبی:
-
طالبی: ۱ عدد
-
هندوانه، موز، انگور، توتفرنگی یا هر میوه دلخواه
-
عسل یا آبلیمو: اختیاری
طرز تهیه سالاد میوه با کاسه طالبی:
-
طالبی رو از وسط نصف کن و تخمههاشو دربیار.
-
با اسکوپ یا قاشق، گوشت طالبی و میوههای دیگه رو توپکتوپک کن.
-
همه میوهها رو داخل “کاسه طالبی” بریز.
-
در صورت تمایل کمی عسل یا آبلیمو بریز و سرو کن.
6. طرز تهیه پاناکوتای طالبی
مواد لازم پاناکوتای طالبی:
-
خامه صبحانه: ۱ لیوان
-
شیر: ۱ لیوان
-
شکر: ۴ قاشق غذاخوری
-
پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری
-
پوره طالبی: ۱ لیوان
-
وانیل: کمی
طرز تهیه پاناکوتای طالبی:
-
پودر ژلاتین رو با کمی آب سرد حل کن و بذار بنماری شه.
-
خامه، شیر، شکر و وانیل رو گرم کن (نجوشه).
-
ژلاتین رو اضافه کن.
-
مواد رو نصف کن؛ به یکی از نصفها پوره طالبی اضافه کن.
-
در دو لایه داخل قالب بریز و بین هر لایه صبر کن تا کمی ببنده.
-
بذار ۶ ساعت در یخچال بمونه.
7. طرز تهیه بستنی یخی طالبی (آبمیوه یخزده)
مواد لازم بستنی یخی طالبی:
-
طالبی پورهشده: ۲ لیوان
-
آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
-
شکر یا عسل: ۲ قاشق غذاخوری (بسته به شیرینی طالبی)
طرز تهیه بستنی یخی طالبی:
-
همه مواد رو با هم مخلوط کن.
-
داخل قالبهای بستنی یخی بریز.
-
چوب بستنی بزن.
-
در فریزر بذار تا ۴–۶ ساعت کاملاً ببنده.