آشپزی و تغذیه

تاس کباب؛ طعم سنتی کاشان

تاس کباب

تاس کباب کاشانی: غذای گوشت و سبزیجات سنتی

تاس کباب، خوراکی لذیذ از گوشت و سبزیجات است که از قدیم، به ویژه توسط مادربزرگ‌ها، طبخ می‌شده است. برای تهیه این غذا بهتر است از گوشت گوسفندی، ترجیحاً دنده استفاده شود.

مواد لازم برای تاس کباب (برای ۴ نفر)

ماده غذایی مقدار
گوشت گوسفندی ۱ کیلو
سیب‌زمینی ۲ عدد
پیاز ۲ عدد بزرگ
به ۱ عدد
هویج ۳ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه تاس کباب کاشانی

  1. مواد را به قطعات کوچک تقسیم کنید: گوشت را به ۴ تکه، سیب‌زمینی، هویج و پیاز را به صورت حلقه‌ای برش دهید.
  2. قابلمه‌ای مناسب انتخاب کنید و مقداری روغن داخل آن بریزید.
  3. یک ردیف پیاز حلقه‌ای را کف قابلمه بچینید، سپس تکه‌های گوشت را روی آن قرار دهید و کمی فلفل و زردچوبه بپاشید.
  4. هویج و به را روی گوشت بچینید و در آخر سیب‌زمینی‌ها را قرار دهید.
  5. نصف پیمانه آب به همراه نمک و ادویه‌ها اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.
  6. قابلمه را بپوشانید و اجازه دهید غذا به آرامی ۳ تا ۴ ساعت پخته شود. در صورت کم شدن آب، مقداری آب اضافه کنید تا ته نگیرند.

تاس کباب کاشانی

نکات مهم برای پخت بهتر

  • بهتر است هنگام چیدن مواد، بین آن‌ها نمک، فلفل و زردچوبه بپاشید تا طعم غذا عالی شود.
  • سیب‌زمینی را در پایان پخت گوشت اضافه کنید تا له نشود.
  • اگر از طعم شیرین به خوشتان نمی‌آید، می‌توانید آب لیمو یا آبغوره در پایان اضافه کنید.
  • استفاده از پودر سیر یا سیر له شده طعم غذا را بهتر می‌کند.
  • تاس کباب را با نان و سبزیجات تازه میل کنید.
  • این غذا به دلیل کم‌روغن بودن، رژیمی و سالم است.
  • می‌توان از انواع گوشت‌ها مانند گوشت فیله گوساله، شترمرغ یا بوقلمون نیز استفاده کرد.

غذاهای سنتی کاشان

زمان‌بندی

آماده‌سازی مواد اولیه: حدود ۱۵ دقیقه

زمان پخت: ۴ ساعت

مناسب برای وعده‌های ناهار، شام و حتی در ماه رمضان برای سحری یا افطار

تبلیغ کسب‌وکار شما در تمام صفحات داخلی

نمایش تبلیغات شما در تمام صفحات داخلی وبسایت به همراه دریافت لینک فالو برای بهبود سئو سایت تان. برای مشاوره و رزرو روی لینک زیر کلیک کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *