🥣 طرز تهیه آش رشته
یکی از محبوبترین و خوشعطرترین غذاهای ایرانی، آش رشتهست. این آش با طعم سبزیجات معطر، حبوبات پختهشده، کشک، و البته کلی پیاز داغ خوشرنگ، دل هر کسی رو میبره. راز خوشمزگی این آش توی صبر، عشق و البته مقدار زیادی پیاز داغه! هرچی پیاز داغش بیشتر و قشنگتر سرخشده باشه، آش خوشمزهتر میشه.
مواد لازم:
نخود: ½ پیمانه
لوبیا چیتی: ½ پیمانه
لوبیا قرمز: ½ پیمانه
لوبیا سفید (اختیاری): ¼ پیمانه
عدس: ½ پیمانه
رشته آش: ۲ بسته
سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز، اسفناج): حدود ۷۰۰ گرم
پیاز بزرگ: ۴ عدد
سیر (دلخواه): چند حبه
نعناع خشک: ۲ قاشق غذاخوری
کشک: به مقدار دلخواه
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز
روغن مایع: به مقدار کافی
طرز تهیه:
۱. آمادهسازی حبوبات
حبوبات (نخود، لوبیا چیتی، قرمز و سفید) رو از شب قبل خیس کن، حداقل دو بار آبش رو عوض کن تا نفخشون گرفته بشه.
توی قابلمه یا زودپز، دو برابر ارتفاع حبوبات آب بریز، حبوبات رو بریز و موقع پخت نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و کمی زردچوبه هم بهشون اضافه کن.
عدس رو جداگانه خیس کن چون زودتر میپزه؛ وقتی بقیه حبوبات خوب پختن، عدس رو بهش اضافه کن.
۲. پیاز داغ
پیازها رو خلالی کن و با روغن حسابی سرخ کن تا طلایی و برشته بشن.
هرچی بیشتر پیاز داغ، آشت خوشمزهتر!
وقتی طلایی شد، زردچوبه رو بهش اضافه کن و کمی تفت بده.
میتونی کمی سیر هم جدا سرخ کنی و بعد همراه پیاز داغ استفاده کنی.
۳. اضافهکردن سبزی و پخت نهایی
وقتی حبوبات کامل پختن، سبزی آش رو اضافه کن و بزار باهاش بجوشه تا نرم و خوشرنگ شه.
بعد رشته آش رو اضافه کن، گاهی هم بزن که نچسبه ته قابلمه.
یه قسمتی از پیاز داغ و نعناع داغ رو برای تزئین کنار بذار، بقیهشو بریز داخل آش تا طعم بگیره.
وقتی رشتهها نرم شدن و آش جا افتاد، آمادهست.
۴. سرو
آش رو داخل کاسه بریز، با کشک، پیاز داغ، سیر داغ، و نعناع داغ تزئینش کن.
نوش جان! 😋