آشپزی و تغذیه

طرز تهیه انواع سوپ خوشمزه | از سوپ جو تا سبزیجات و مرغ

طرز تهیه انواع سوپ

 انواع سوپ و طرز تهیه آن‌ها؛ گرم، مقوی و خوش‌طعم

 سوپ یکی از غذاهای سبک، مقوی و دل‌چسب است که در فصول سرد سال یا به عنوان پیش‌غذا همیشه طرفداران زیادی دارد. در این مقاله، با محبوب‌ترین انواع سوپ و طرز تهیه آن‌ها آشنا می‌شوید؛ از سوپ کلاسیک جو تا سوپ‌های خامه‌ای، سبزیجات و رژیمی.


 ۱. سوپ جو کلاسیک با شیر

مواد لازم سوپ جو کلاسیک با شیر:

  • جو پرک: ۱ پیمانه

  • هویج رنده‌شده: ۲ عدد

  • شیر: ۲ لیوان

  • آب مرغ یا عصاره مرغ: ۳ لیوان

  • خامه (اختیاری): ۲ قاشق غذاخوری

  • نمک، فلفل، زردچوبه و آبلیمو به میزان لازم

طرز تهیه سوچ جو کلاسیک با شیر:
جو را از قبل خیس کنید. با آب مرغ بپزید تا نرم شود. سپس هویج را اضافه کنید و اجازه دهید جا بیفتد. در مراحل آخر شیر و خامه را افزوده، نمک و فلفل بزنید و در صورت تمایل کمی آبلیمو اضافه کنید.


 ۲. سوپ سبزیجات رژیمی

مواد لازم سوپ سبزیجات رژیمی:

  • هویج، سیب‌زمینی، کرفس، پیاز، فلفل دلمه‌ای: هرکدام نصف لیوان خردشده

  • گوجه‌فرنگی: ۲ عدد

  • نخودفرنگی و ذرت: ۱/۲ پیمانه

  • نمک، فلفل، آویشن، آب‌لیمو

طرز تهیه سوپ سبزیجات رژیمی:
همه سبزیجات را با کمی روغن تفت دهید، آب جوش اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم بپزد. در انتها ادویه و آب‌لیمو را اضافه کنید. بدون روغن و خامه، کاملاً رژیمی و سالم!

سوپ گوجه فرنگی


 ۳. سوپ گوجه‌فرنگی (سوپ ایتالیایی)

مواد لازم سوپ گوجه فرنگی:

  • گوجه‌فرنگی تازه یا کنسروی: ۵ عدد

  • پیاز: ۱ عدد

  • سیر: ۲ حبه

  • ریحان خشک، نمک و فلفل

  • آب مرغ: ۲ لیوان

  • خامه یا پنیر پارمزان (اختیاری)

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی:
پیاز و سیر را تفت دهید، گوجه‌ها را اضافه کنید و خوب بپزید. سپس مواد را پوره کرده، آب مرغ اضافه کنید و بگذارید غلیظ شود. در صورت دلخواه، خامه یا پنیر رنده‌شده بریزید.


 ۴. سوپ مرغ و رشته

مواد لازم سوپ مرغ و رشته:

  • سینه مرغ پخته و ریش‌ریش شده: ۱ عدد

  • هویج نگینی: ۱ عدد

  • پیاز: ۱ عدد

  • رشته سوپ: ۱ پیمانه

  • آب مرغ: ۴ لیوان

  • نمک، فلفل، زردچوبه

طرز تهیه سوپ مرغ و رشته:
مرغ را با پیاز و ادویه بپزید. پس از پخت، مرغ را ریش‌ریش کنید. هویج و آب مرغ را اضافه کرده، رشته را در انتها بریزید. بگذارید رشته‌ها نرم شوند و سوپ جا بیفتد.


 ۵. سوپ ذرت و قارچ خامه‌ای

مواد لازم سوپ ذرت و قارچ خامه ای:

  • ذرت پخته: ۱ پیمانه

  • قارچ: ۱ لیوان خردشده

  • شیر: ۲ لیوان

  • آرد: ۱ قاشق غذاخوری

  • کره: ۱ قاشق غذاخوری

  • نمک، فلفل، جوز هندی

طرز تهیه سوپ ذرت و قارچ خامه ای:
قارچ را با کره تفت دهید. آرد را اضافه کنید و کمی تفت دهید. شیر را کم‌کم اضافه کرده و هم بزنید. ذرت و ادویه‌ها را اضافه کرده و بگذارید با حرارت کم غلیظ شود.

سوپ عدس قرمز


 ۶. سوپ عدس قرمز (مخصوص سرماخوردگی)

مواد لازم سوپ عدس قرمز:

  • عدس قرمز: ۱ پیمانه

  • هویج: ۱ عدد

  • پیاز: ۱ عدد

  • سیب‌زمینی: ۱ عدد

  • زنجبیل تازه (اختیاری)، نمک، فلفل، زردچوبه

  • آب‌لیمو

طرز تهیه سوپ عدس قرمز:
همه مواد را با کمی آب بپزید تا نرم شوند. سپس با گوشت‌کوب برقی یا دستی پوره کنید. کمی آب‌لیمو اضافه کنید. این سوپ مقوی، سبک و برای سرماخوردگی بسیار مفید است.

پس از تهیه یکی از این سوپ‌های خوشمزه، می‌توانید وعده‌ی غذایی‌تان را با غذای اصلی کامل کنید. پیشنهاد ما: زرشک پلو با مرغ، یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی

بروزترین کانال آهنگ ایرانی
  • ورود به کانال تلگرام

تبلیغ کسب‌وکار شما در این صفحه!

نمایش کسب و کار شما در این صفحه به همراه دریافت لینک فالو برای بهبود سئو سایت تان. برای مشاوره و رزرو روی لینک زیر کلیک کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *