آشپزی و تغذیه

دمنوش های مناسب فصل بهار

دمنوش مناسب فصل بهار

دمنوش های فصل بهار

۱. دمنوش چای ترش
چای ترش از گل گیاه هیبیسکوس (Hibiscus) تهیه می‌شود. این گیاه تیره‌ای از گیاهان گلدار در خانوادۀ گل ختمی است. رنگ این چای خوش‌رنگ قرمز سیر است و مزه‌ای ترش دارد. این دمنوش، هم به‌صورت سرد و هم گرم خوش‌مزه است. اگر در ترکیب آن از چای سبز و میوه نسترن هم استفاده کنید، طعم بسیار خوبی خواهد داشت. این دمنوش برای رفع خستگی عالی است.
مواد لازم چای ترش:
گل هیبیسکوس
چای سبز و میوه رز یا نسترن (در صورت تمایل)
طرز تهیه چای ترش:
گل هیبیسکوس را به مقداری آب جوش اضافه کنید و در صورت تمایل، داخل آن کمی چای سبز و میوه رز یا نسترن بریزید. سپس، در ظرف را بگذارید و اجازه دهید دم بکشد. این نوشیدنی را می‌توانید گرم بنوشید یا اجازه دهید سرد شود و سپس آن را میل کنید. اگر طبع سردی دارید، بهتر است چای ترش را همراه با نبات میل کنید.

دمنوش بابونه

دمنوش بابونه

اگر دنبال یک دمنوش بهاری آرامش بخش می‌گردید، دمنوش بابونه را حتما امتحان کنید. گل‌های ریز بابونه شیرین و خوش‌عطرند و اگر آنها را خشک و دم کنید، طعمی بی‌نظیر خواهند داشت. اگر دوست داشتید می‌توانید آن را با اسطوخودوس و نعناع مخلوط کنید تا طعم و خواص آن را دوچندان کنید. در ادامه،‌ طرز تهیه این دمنوش را ارائه کرده‌ایم:

مواد لازم دمنوش بابونه:
گل بابونه
روش دم‌کردن

طرز تهیه دمنوش بابونه:
مقداری از گل بابونه را در ظرفی بریزید و به آن آب‌جوش اضافه کنید. درِ ظرف را بگذارید و چند دقیقه صبر کنید تا دمنوش تا دم بکشد. سپس دمنوش را از صافی رد کنید و با شیرین‌کننده دلخواهتان بنوشید.

دمنوش اسطوخودوس
دمنوش اسطوخودوس که با گل‌های بهاری ترکیب شده‌باشد، بسیار سبک است و رایحه‌ای دل‌انگیز دارد. این دمنوش به هضم غذا هم کمک می‌کند. برای درست‌کردن این دمنوش می‌توانید از دستورالعمل زیر پیروی کنید:

مواد لازم دمنوش اسطوخودوس:
گلبرگ رز
لمون بالم
برگ قاصدک
اسطوخودوس
گل همیشه‌بهار
شکوفه شبدر قرمز
میوه گل رز یا نسترن

طرز تهیه دمنوش اسطوخودوس:
برای تهیه این دمنوش، از هر گیاه فقط ۱ قاشق (چای‌خوری یا غذاخوری)، اما از اسطوخودوس ۲ قاشق نیاز دارید. می‌توانید گیاهان فوق را باهم ترکیب کنید و در ظرفی شیشه‌ای نگه دارید. سپس هر زمان که خواستید، ۱ تا ۲ قاشق چای‌خوری از آن را دم کنید. برای تهیه این نوشیدنی نیز کافی است ۱ تا ۲ قاشق چای‌خوری از ترکیبات فوق را در یک فنجان بریزید و پس از اضافه‌کردن مقداری آب جوش، ۵ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا دم بکشد و روغن‌های فرار گیاهان در آن باقی بمانند.

دمنوش زنجبیل

دمنوش زنجبیل لیمو و عسل

مواد لازم دمنوش زنجبیل لیمو و عسل:
آبِ نصف لیموترش
۱ قاشق چای‌خوری پوست لیمو رنده‌شده
۱ قاشق چای‌خوری عسل برای شیرین‌شدن
یک‌دوم قاشق غذاخوری زنجبیل تازۀ رنده‌شده یا یک‌چهارم قاشق چای‌خوری پودر زنجبیل

طرز تهیه دمنوش زنجبیل لیمو و عسل:

زنجبیل و رنده پوست لیمو را باهم مخلوط کنید و روی آن یک فنجان آب بریزید. سپس اجازه دهید ۱۰ دقیقه با شعله ملایم بجوشد تا دم بکشد. بعد از ۱۰ دقیقه آب لیمو را اضافه کنید. مایع را صاف کنید و عسل را بیفزایید.

اگر به دنبال خوراکی‌های خنک و سبک در کنار دمنوش‌های بهاری هستید، پیشنهاد می‌کنیم انواع دسر با طالبی را نیز امتحان کنید

بروزترین کانال آهنگ ایرانی
  • ورود به کانال تلگرام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *