پو او فو؛ غذای ملی فرانسه
پو او فو یکی از شناختهشدهترین و قدیمیترین غذاهای فرانسوی است که به عنوان نماد آشپزی سنتی فرانسه شناخته میشود. نام این غذا به معنای «دیگ روی آتش» است و نشاندهنده روش پخت طولانی و آرام آن است که باعث میشود طعم گوشت و سبزیجات بهخوبی ترکیب شود.
مواد لازم پو او فو غذای ملی فرانسه
- گوشت گاو (ترجیحاً استخواندار و گوشت بافتدار)
- سبزیجات ریشهای: هویج، پیاز، تره، شلغم
- سبزیجات معطر: کرفس، جعفری
- ادویهها: نمک، فلفل، برگ بو
- گاهی سیبزمینی یا گوجه فرنگی برای کاملتر شدن طعم
روش پخت پو او فو غذای ملی فرانسه
گوشت را با آب سرد و مقداری نمک در قابلمه قرار دهید و به آرامی بجوشانید.
کف روی آب را جمع کنید تا سوپ شفاف باقی بماند.
سبزیجات و ادویهها را اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا به آرامی بپزد.
معمولاً پخت کامل حدود ۲ تا ۳ ساعت طول میکشد تا گوشت نرم و سبزیجات عطر و طعم خود را آزاد کنند.
سرو و نوش جان کردن
پو او فو معمولاً همراه با نان تازه و خردل سرو میشود. سوپ حاصل از پخت گوشت و سبزیجات نیز یک وعده خوشمزه و مغذی به شمار میرود.
نکات حرفهای
- استفاده از گوشت با استخوان باعث طعم بهتر و غنیتر سوپ میشود.
- افزودن سبزیجات در زمان مناسب باعث حفظ طعم و بافت آنها میشود.
- پخت آرام و طولانی، کلید موفقیت پو او فو است.

